Onze laser diensten

Wij beschikken over een CO2 lasermachine waarmee wij verschillende laser diensten kunnen verlenen

Lasersnijden

Wij kunnen jouw werktekening lasersnijden uit verschillende materialen, afhankelijk van de dikte van het materiaal. Wij kunnen tot een formaat van 1200x900mm direct voor jou lasersnijden. 

Enkele stuks of seriematig produceren is bij ons mogelijk.

Lasersnijden

Lasergraveren

Bij het lasergraveren zijn wij minder beperkt dan het lasersnijden. Het is mogelijk jouw bedrijfslogo, tekst of afbeelding in verschillende materialen in te graveren. Wat over blijft is een reliëf in het materiaal. Standaard schuren of poetsen wij de brandaanslag van het materiaal af.

Vlakgraveren

Vlakgraveren houdt in dat de laser jouw logo of tekst lijn voor lijn graveert. Daarbij schuift de laser na elke lijn tussen de 0,06mm tot 0,1mm op, zodat de gravure als ware “gevuld” wordt. Hierdoor is het mogelijk gedetailleerd te lasergraveren.

Lijngraveren

Naast het vlakgraveren kan er ook gekozen worden voor een lijngravure. De lasermachine doet als ware hetzelfde als lasersnijden maar dan met een lager vermogen. Wat overblijft is een een lijngravure in het materiaal. Lijngraveren is een stuk sneller dan vlakgraveren en daarom ook goedkoper.

Voor vlak- en lijngraveren kunnen wij het vermogen en de snelheid van het laseren bepalen. Bij een hoger laservermogen of een lagere snelheid wordt er dieper in het materiaal gegraveerd. Hoe hoger het vermogen (of lager de snelheid) hoe donkerder de gravure zal worden. Standaard bepalen wij deze instelling, mocht je speciale wensen hebben over deze instelling, dien je dat vooraf aan ons door te geven.

Wij kunnen tot een formaat van 1200x900mm direct voor jou lasergraveren. 

Enkele stuks of seriematig produceren is bij ons mogelijk.

Lasergraveren